Sleva 2% při zadání kódu v košíku SLEVA2

Luxusní péče amerických hvězd je nyní dostupná i v ČR

 

Hollywoodská péče z kliniky v Beverly Hills až k vám domů!

 

Kosmetická značka Dr. LANCER vznikla v roce 1985 díky renomovanému dermatologovi Dr. Haroldu Lancerovi, který věřil, že péče o pleť může dokázat víc, a proto se rozhodl vyvinout vlastní řadu produktů. Jeho výrobky pro péči o pleť a tělo jsou stejné jako ty, které používá na své klinice.

 

Nyní můžete dosáhnout hollywoodských standardů v péči o pleť i z pohodlí vašeho domova a dopřát si stejnou skincare rutinu jako například Beyoncé, Victoria Beckham nebo Jennifer Lopez.


Základem každého ošetření je jednoduchá patentovaná tříkroková Lancerova metoda (The Lancer Method), která se skládá z těchto kroků: peeling (Polish), čištění (Cleanse) a hydratace (Nourish). Lancerova metoda pomáhá ovlivnit přirozený regenerační cyklus pokožky tím, že podporuje buněčnou výměnu a přirozenou regeneraci kolagenu, čímž dochází k rychlejší obnově pokožky.

Jak probíhá péče o pleť podle Lancerovy metody?

 

  1. Peeling (Polish): Exfoliace jako první krok Lancerovy metody, kdy dochází k odstranění odumřelých buněk, nečistot a zbytků make-upu. Slouží dvojímu účelu: urychlení buněčné obnovy, která je klíčem ke zdravé a mladistvě vypadající pleti a také důležitým krokem v pleťové rutině.
  2. Čištění (Cleanse): Jemný a lehce pěnivý cleanser je navržen tak, aby obnovoval a udržoval rovnováhu pH pleti a zároveň odstranil odumřelé kožní buňky a nečistoty pro zdravější vzhled pokožky.
  3. Hydratace (Nourish): Hydratační krém je třetím a posledním krokem v metodě (The Lancer Method). Poskytuje pleti hydrataci, vypíná ji a uzamkne v ní živiny a účinné látky ze všech předchozích produktů. Pokud si chcete vyzkoušet péči o pleť podle metody Dr.Lancera, nabízíme vám sadu všech výrobků v menším balení TADY Dr. Lancer Sada pro péči o citlivou a dehydratovanou pleť - Bezvaplet.cz

 

Diamantová mikrodermabraze – profesionální ošetření u vás v koupelně

 

Cílem značky Lancer je dopřát klientkám po celém světě ošetření, jako se provádí na klinice v Beverly Hills. Jedním z patentovaných přístrojů, který si můžete vyzkoušet i vy, je PRO POLISH určený pro diamantovou mikrodermabrazi. Přístroj pro domácí salonní péči PRO POLISH, inspirovaný nejmodernějším zařízením používaným na dermatologické klinice Lancer, kombinuje technologii diamantových hrotů s hlubokým vakuovým odsáváním. Patentovaný otočný krk, speciálně navržené diamantové hroty pro obličej a tělo a tři nastavení odsávání umožňují pohodlné a individuální ošetření v soukromí vašeho domova. Tento přístroj profesionálně prokázal, že obnovuje celkový tón a strukturu pleti. Tento úžasný přístroj pro domácí mikrodermabrazi najdete také v našem eshopu Diamantová mikrodermabraze přístroj Dr. Lancer - Bezvaplet.cz

 

Viditelné výsledky jsou patrné ihned po použití.

Zpět do obchodu